Berichten

03

sep 2015

Nieuwe website multifunctioneel centrum De Enk in Zwolle


Er gebeurt veel in de Enk, wekelijks zijn er evenementen, momenteel worden deze evenementen bekend gemaakt via mond-tot-mond reclame en via sociale media. www.deenkassendorp.nl moet een website zijn die informatie verschaft over de evenementen in De Enk.

Ook heeft de Enk een aantal Ruimten die verhuurd kunnen worden. Deze ruimten werden voorheen vaak geboekt via een bezoek aan De Enk, of via telefonisch contact, om toch Assendorp en haar omgeving bekend te laten worden met de facilitaire mogelijkheden die De Enk biedt, hebben wij een reserveringssysteem ingebouwd in de website.

Met het reserveringssysteem kunnen klanten gemakkelijk zien welke ruimte bij zijn/haar wensen past, om vervolgens de beschikbaarheid te controleren. Zodat de ruimte vervolgens gereserveerd kan worden. Allemaal in een paar klikken.

je kunt de website bekijken op: www.deenkassendorp.nl

De Enk


Over de Auteur

Edwin van Halem
Edwin is eigenaar & oprichter van connect-ed media intermediair bureau

Edwin is gek op techniek en de laatste trends, Na de opleiding grafisch management heeft hij gewerkt heeft bij diverse mediabedrijven. Recent heeft hij de opleiding HBO-ICT Software Engineer afgerond aan het Windesheim in Zwolle met een specialisatie richting e-commerce.