Wij hebben onlangs de website van scouting Huysmangroep III in Zwolle onder handen genomen. Deze website werkt op alle mobiele apparaten, en bevat veel nieuwe functionaliteit. Zo is er een FAQ waar vragen worden beantwoord, er zijn diverse contactformulieren, een maatwerk smoelenboek en een nieuwsblog. Deze nieuwsblog is opgedeeld in categorieën, iedere leeftijdscategorie heeft een eigen pagina, waar het specifieke nieuws voor die leeftijdscategorie automatisch terugkomt. Ook heeft de website een online-nieuwsbrief die automatisch wordt gegenereerd aan de hand van nieuwe nieuwsberichten.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie mag niet ontbreken op een gloednieuwe website. Wij hebben extra aandacht besteed aan de juiste content, en de website SEO geoptimaliseerd. Omdat de website mobielvriendelijk is heeft de site al een streepje voor op de websites die niet mobielvriendelijk zijn, daarnaast hebben we in de website de juiste zoektermen gebruikt. Ook hebben we de websites aangemeld bij Google en Bing, en ervoor gezorgd dat de links van de oude website welke niet meer werkten, netjes werden doorgelinkt naar de nieuwe pagina’s. De zoekmachineoptimalisatie heeft ertoe geleid dat het aantal bezoekers dat via Google de website bereikt meer dan verdubbeld is.

Performance

Snelheid voor een website is belangrijk, in de eerste 3 seconden dat een bezoeker uw website bezoekt besluit de bezoeker of hij/zij de website verlaat of niet. Daarom hebben we op deze website slimme caching en compressie toegepast. Caching zorgt er voor dat bestanden die niet veel wijzigen worden opgeslagen, zodat de bestanden niet bij elk bezoek opnieuw geladen hoeven worden.  Compressie zorgt ervoor dat afbeeldingen, en tekstbestanden minder ruimte kosten en dus sneller gedownload kunnen worden. Op deze manier kan een website met veel foto en videomateriaal toch snel blijven werken.

Security

Het Content-management-systeem WordPress is wereldwijd enorm bekend met meer dan 75 miljoen installaties. Hierdoor is het helaas ook een doelwit voor hackers en bots, om dit tegen te gaan hebben we diverse maatregelen genomen. Daarnaast worden alle acties bijgehouden in een log, zodat verdachte acties gemonitord kunnen worden.

 

Bekijk de nieuwe website op: www.huysmangroep.nl huysmangroep