Een nieuw narrowcasting systeem voor De Enk in Zwolle.

Het is 2017 en het ouderwetse krijtbord maakt steeds vaker plaats voor een interactief scherm met real-time informatie. Narrowcasting is een ideaal systeem voor winkels, restaurants, openbare gelegenheden en hotels. Narrowcasting kan ook een oplossing zijn voor het presenteren van interne bedrijfsinformatie zoals KPI’s, verjaardagen van medewerkers of wachttijden.

Narrowcasting of digital signage is het uitzenden van informatie naar een beperkt publiek, vaak in de vorm van interactieve informatie op een televisiescherm. Het doel van het systeem in De Enk is binnenkomende bezoekers informeren over ruimtes waarin workshops, trainingen, vergaderingen of evenementen plaatsvinden.  Ook valt het oog direct op het actuele nieuws, het weer en de laatste aanbiedingen.

 

Ontzorgen door systeemintegratie

Als bedrijf wil je je bezig houden met waar je goed in bent, daarom hebben wij dit systeem zo ingericht dat de informatie naadloos integreert met de systemen waar de Enk al mee werkt. De medewerkers van De Enk hoeven geen extra handelingen te verrichten om de informatie op het scherm te tonen. Het systeem haalt de informatie automatisch op uit onder andere de agenda.

 

Informeren en interesse wekken

Dit nieuwe systeem heeft als hoofddoel om bezoekers van De Enk te informeren. De bewegende onderdelen op het scherm wekken interesse waardoor men blijft kijken en lezen. Een ideale manier om aanbiedingen of evenementen te promoten.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het narrowcasting systeem kan gemakkelijk worden uitgebouwd en uitgebreid. Schermen toevoegen is eenvoudig. Ook kunt u verschillende campagnes inplannen waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om s’avonds andere informatie te tonen dan overdag.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.