Berichten

14

aug 2017

IJsselmagazine.nl uit Hattem is online met een gloednieuwe WordPress website!


IJsselmagazine is sinds augustus 2017 live met een gloednieuwe website.

Mobielvriendelijk & vindbaar

In een prettig kennismakingsgesprek hebben we onze wensen op tafel gelegd. Deze wensen hebben zich vertaald in een frisse nieuwe website. De website is gemaakt volgens de laatste trends, zo kan de website worden bekeken op alle apparaten (responsive). De website is ook goed vindbaar in de zoekmachine’s.

Veilig en snel

Door gebruik te maken van een beveiligde verbinding worden de gegevens versleuteld, hierdoor kan niet zomaar iedereen bij de gegevens. Daarnaast helpt een beveiligde verbinding om de website sneller te laden. De website is verder voorzien van performance optimalisaties om de website extra snel te maken.

Eigen beheersysteem

De website is voorzien van een eigen WordPress beheer systeem waarmee IJsselmagazine de inhoud van de website helemaal zelf kan aanpassen.

 


Over de Auteur

Edwin van Halem
Edwin is eigenaar & oprichter van connect-ed media intermediair bureau

Edwin is gek op techniek en de laatste trends, Na de opleiding grafisch management heeft hij gewerkt heeft bij diverse mediabedrijven. Recent heeft hij de opleiding HBO-ICT Software Engineer afgerond aan het Windesheim in Zwolle met een specialisatie richting e-commerce.