Onlangs hebben wij voor Meppel Taxi een nieuwe website gerealiseerd. De mobielvriendelijke website van Meppel Taxi heeft als doel de bezoeker te informeren. Het is vooral belangrijk dat bezoekers snel hun weg kunnen vinden naar het bellen en/of reserveren van een taxi. Met die gedachte in het achterhoofd is de website ontwikkeld. Nadat de website online is gekomen zijn de bezoekersaantallen toegenomen en is de website hoger in de zoekmachine resultaten gekomen.

Dit komt vooral doordat de website technisch goed in elkaar zit en geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarnaast is de klant actief aan het bloggen wat een positieve invloed heeft op de ranking van de website in de zoekmachine resultaten.

Top gedaan

Edwin heeft vanuit Connect-ed Media de nieuwe website voor ons bedrijf Meppel Taxi gerealiseerd. Naast het bouwen van de site heeft Edwin ook heel kundig geadviseerd hoe we nog beter om kunnen gaan met posten op Google en social media. Resultaat: onze ranking stijgt steeds beter in de zoekresultaten en het gebruik is toegenomen. Top gedaan Edwin!

Ard Jan Bennink

Directeur / eigenaar

Meppeltaxi.nl

5.0
2017-12-14T20:08:17+01:00

Ard Jan Bennink

Directeur / eigenaar

Meppeltaxi.nl

5
1

 

Bekijk het zelf op meppeltaxi.nl