WordPress Webdesign voor Wenzhattem.nl

WenZ in Hattem is sinds augustus 2017 live met een gloednieuwe website.

Mobielvriendelijk & vindbaar

In een prettig kennismakingsgesprek hebben we onze wensen op tafel gelegd. Deze wensen hebben zich vertaald in een frisse nieuwe website. De website is gemaakt volgens de laatste trends, zo kan de website worden bekeken op alle apparaten (responsive). De website is ook goed vindbaar in de zoekmachine’s.

Veilig en snel

Door gebruik te maken van een beveiligde verbinding worden de gegevens versleuteld, hierdoor kan niet zomaar iedereen bij de gegevens. Daarnaast helpt een beveiligde verbinding om de website sneller te laden. De website is verder voorzien van slimme caching oplossingen om de website extra snel te maken.

Een website is nooit af. We zullen ongetwijfeld leuke nieuwsberichtjes en acties plaatsen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

2018-02-14T10:05:03+01:00augustus 18th, 2017|Categorieën: Websites|Tags: , , , |

Over de Auteur:

Edwin is gek op techniek en de laatste trends. Na de opleiding Media Management heeft hij gewerkt bij diverse mediabedrijven. In 2018 heeft hij de opleiding HBO-ICT Software Engineer afgerond aan het Windesheim in Zwolle met een specialisatie richting e-commerce, waardoor hij zowel grafische-, marketing- als technische kennis in huis heeft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites voor MKB en ZZP is hij jouw go-to guy om je bedrijf online goed zichtbaar te maken.
Ga naar de bovenkant