Stichting kinderboerderijen Zwolle was toe aan een nieuwe website, de oude website werkte niet naar wens. Stichting kinderboerderijen Zwolle is een bekende van ons en heeft eerder al zoekmachine optimalisatie (SEO) bij ons afgenomen. Door goede resultaten en prettige communicatie hebben zij ervoor gekozen de nieuwe WordPress website door ons te laten bouwen.

De website moest mobielvriendelijk zijn, gelukkig hebben wij daar al enkele jaren ervaring mee. Door gebruik te maken van het Content Management Systeem WordPress heeft de organisatie zelf de mogelijkheid om de website aan te passen. De stichting had de wens om bezoekers op de website te kunnen laten doneren door middel van IDEAL. Wij hebben de WordPress website geïntegreerd met de payment provider om doneren met IDEAL mogelijk te maken. De eerste

Op de website kunnen evenementen worden toegevoegd, ook is er ruimte voor prachtige foto’s van de dieren op de kinderboerderij.

Hosting

De website van stichting kinderboerderijen Zwolle wordt gehost door ons. Door een zeer snelle en veilige hosting werkt de website snel, ook bij veel bezoekers tegelijkertijd. door een beveiligde verbinding en hoge uptime percentage zorgt de hosting niet alleen voor een verbeterde gebruikerservaring maar ook voor extra waardering van Google voor de positionering in de zoekresultaten.

Vindbaarheid

De online vindbaarheid van de website is van belang omdat de stichting regelmatig evenementen organiseert en ook graag hun ruimte verhuurt. Door een website te ontwikkelen met een verbeterde structuur, voorzien van de laatste techniekenen en een mobielvriendelijke gebruikersomgeving ontvangt de website nu al 10% meer bezoekers en paginaweergaven. We verwachten hierin een nog sterkere groei op de lange termijn.

Bekijk de website op kinderboerderijenzwolle.nl