Tema Process BV te Wapenveld heeft voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor ons gekozen. De oude website was aan vervanging toe, wij hebben in een gesprek met Tema Process gekozen voor een website op basis van WordPress welke meertaligheid ondersteunt.  Tema Process BV ontwikkelt en bouwt geavanceerde machine’s zoals wervelbedsystemen voor o.a. de voedsel industrie. Omdat deze materie voor ons nieuw is hebben we op basis van gesprekken, brochures en informatie op de oude website een nieuwe website ontwikkeld.

De website is naast meertalig uiteraard gemakkelijk te beheren, heeft een responsive webdesign, bevat een interactieve slider, een producten functie, een blog functie, een Google maps kaartje en nog veel meer!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om de website beter vindbaar te maken beheren wij de website van Tema Process, naast technisch beheer en onderhoud voeren wij ook de zoekmachine optimalisatie uit. De werkzaamheden bestaan o.a. uit zoekwoorden analyse, content, Analytics, linkbuilding en het gebruik van de juiste keywords. Op die manier zorgen we ervoor dat de website steeds beter gevonden wordt en hoger eindigt in de zoekresultaten van o.a. Google.

SEO-zoekmachine-optimalisatie-Tema-Process-wapenveld

 

Bekijk de website op http://temaprocess.com/