Net als veel andere ondernemers heeft Strikcoaching ervoor gekozen zelf een WordPress website te maken. De installatie van WordPress en het plaatsen van een pagina lukte prima, maar het design aanpassen naar wens was andere koek. Daarom heeft Strikcoaching te Hattem ons ingeschakeld om een WordPress website te laten maken.

Door een prettig gesprek bij Strikcoaching op locatie in Hattem zijn de wensen in kaart gebracht en hebben wij een goed beeld gekregen hoe de website moest worden ontworpen.

De website is anders dan andere websites, het eigen karakter heeft de boventoon gekregen. Dit maakt de website zeer vrolijk en uniek. Door de eenvoudige opzet is het voor Strikcoaching gemakkelijk om aanpassingen te doen of nieuwsberichten te plaatsen.

Het logo had niet het juist bestandsformaat om te gebruiken, door onze grafische achtergrond hebben we Strikcoaching kunnen helpen met het digitaal overtrekken van het logo zodat het logo gebruikt kon worden op internet maar ook drukwerk en bestickering.

Natuurlijk is ook deze website te gebruiken op alle apparaten (responsive) en zit de website technisch goed in elkaar wat ervoor zorgt dat de website onderhoudsarm is en in basis goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

wordpress website hattem

Bekijk de website op Strikcoaching.nl