Onlangs hebben wij voor Janneke Waalkens Foundation een nieuwe website gerealiseerd. In een kennismakingsgesprek zijn de wensen en verwachtingen helder geworden. Daarna zijn wij gestart met het ontwikkelen van de website. Tijdens het ontwikkelproces hebben wij Janneke Waalkens Foundation de mogelijkheid geboden om met ons mee te kijken en feedback te geven. Door tussentijds te overleggen is er een website tot stand gekomen die aansluit bij de verwachting.

De website is responsive, waardoor deze op alle apparaten goed werkt. Daarnaast is er aandacht gegeven aan de performance van de website om ervoor te zorgen dat de website snel is.

De website is gemakkelijk te beheren omdat het gebruikt maakt van het Content Management Systeem WordPress.

Mailchimp voor nieuwsbrieven, Mollie voor iDEAL doneren

Naast het ontwikkelen van de website hebben wij Janneke Waalkens Foundation geholpen met het koppelen van Mailchimp aan de website en het instellen en integreren van Mollie voor het mogelijk maken van iDEAL donaties.

Janneke Waalkens FoundationWebsite-laten-maken-janneke-waalkens-foundation

Janneke Waalkens foundation is een goed doel, JWF organiseert gratis scholingsmomenten zoals workshops en cursussen. Deze zijn bedoeld om begeleiders, ondersteuners, onderwijzers maar ook ouders te helpen om beter voorbereid aan het werk te gaan met kinderen met een beperking.

Je kunt de website bekijken op: https://jannekewaalkensfoundation.nl/