Een lokale winkelier in dameskleding kwam begin 2019 bij mij met het volgende probleem:

Mijn winkel word niet gevonden op het internet, Bestaande klanten weten mijn winkel wel te vinden, maar ik merk dat het internet steeds meer gebruikt wordt in het keuzeproces van shoppen, omdat mijn winkel daar niet goed op aanwezig ben blijven nieuwe klanten weg.

De winkelier had wel een website, maar deze website was behoorlijk verouderd en technisch niet goed up-to-date. Hierdoor werd de website helemaal niet gevonden op Google.

De techniek gaat snel, het is erg lastig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die daar veel van weet zodat ik er nu op kan vertrouwen dat het goed geregeld is.

We zijn eerst begonnen met het bouwen van een nieuwe WordPress website. Deze website kan gemakkelijk worden geüpdatet en zelf worden bijgehouden zonder tussenkomst van een bureau.

Na de oplevering van de website zijn we meteen gestart met verschillende marketing-activiteiten om het bedrijf beter online vindbaar te maken.

Zo hebben wij geadviseerd om af en toe wat te plaatsen op Facebook en op de blog van de website. Ook hebben wij een Google Mijnbedrijf pagina aangemaakt en zorgen we dat de website voorzien is van de juiste content (plaatjes en tekst). Periodiek rapporteren we over de stand van zaken en mogelijke kansen om nog verder op te verbeteren.

Na nog geen jaar is er al een mooi resultaat zichtbaar: Positie 1 op het zoekwoord waar we ons op gericht hebben!

We zijn er nog niet, er zijn nog veel mogelijke manieren om nog beter vindbaar te worden voor deze winkelier, maar één ding is zeker. Met een vertienvoudiging van het bereik van de winkel op Google is de winkel online vindbaar en wordt deze steeds beter gevonden.


Herken jij deze problemen? en wil je vrijblijvend een keer met mij sparren? Neem dan contact op en ontdek wat er allemaal mogelijk is, voor elk budget.