Even voorstellen, na het eerste maandje uitvogelen bij deze dan mijn eerste blog. Ik heb deze maand al het een en ander kunnen uitvoeren om een gevoel te krijgen voor Connect-ed en de werkzaamheden. Het schrijven van teksten, bladeren door Google Analytics statistieken en vullen van webpagina’s is iets wat ik al langere tijd doe. Het werken bij Connect-ed intermediair bureau is dan ook iets wat ik erg interessant vindt.

Even voorstellen

Maar wie ben ik dan precies? Ik ben Ruben Van der Aa, 22 jaar en ik studeer marketingcommunicatie op Windesheim in Zwolle. Ik woon al vrijwel mijn hele leven in Zwolle, zo ging ik in Stadshagen naar de basisschool en van daaruit naar het Van der Capelle college om tweetalig havo te doen, waarna dus communicatie op Windesheim volgde. In deze tijd ben ik veel betrokken geweest bij projecten in Zwolle. Toen ik bij Connect-ed de kans kreeg om te werken met ondernemers uit Zwolle op online marketinggebied was ik dan ook direct enthousiast.

Marketing specialist

Marketing specialist is natuurlijk een brede term. Ik ben vooral erg bekend met het ‘online’ gedeelte van marketing. Op Windesheim is alleen de hbo-studie communicatie aangeboden. Binnen de opleiding specialiseer je je richting marketing of andere aspecten van communicatie. Door middel van een stage bij het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland, een minor e-commerce en mijn huidige afstudeerstage bij een marketingbureau in Deventer heb ik mij snel ontwikkeld op het gebied van online marketing. Het werken bij Connect-ed is dan ook een mooie mogelijkheid om alles wat ik geleerd heb toe te passen.

Ik kijk er naar uit om voor Connect-ed meer en meer te kunnen gaan betekenen. Na een maand is het in iedergeval duidelijk dat er genoeg te doen is!