Wij hebben voor Resort de Arendshorst een nieuwe website ontwikkeld.

Resort de Arendshorst zocht een partij die alle kennis voor het realiseren van een sterke online vertegenwoordiging in huis had. Al gauw waren we het eens, de verouderde website moest vervangen worden voor een nieuwe, mobielvriendelijke maar vooral gebruiksvriendelijke website.

Mede dankzij nauwe samenwerking met Resort de Arendshorst is de website van hoge kwaliteit, vanwege de lange geschiedenis van Resort de Arendshorst in Ommen was er veel content en beeldmateriaal voorhanden.

SEO, SEA, Conversie en UX

Wanneer er in een nieuwe website geïnvesteerd wordt is het van cruciaal belang dat de website compleet wordt doorgemeten op gedrag van bezoekers, want meten is weten. Daarom hebben wij Google Analytics, Google Search Console, Google Ads en Facebook Pixel geïntegreerd op de website.

Door een techisch up-to-date website zal Google de resultaten snel in de zoekmachine plaatsen, daarnaast helpt goede structuur en content voor de relevantie-ranking van betaalde advertenties.

Het advertentiebudget van Resort de Arendshorst moet natuurlijk goed besteed worden, daarom wil je weten hoeveel er van de betaalde bezoekers daadwerkelijk klant wordt (converteert). Op deze manier weet Resort de Arendshorst of hun budget wel besteed is en kunnen we hun advertentiecampagnes optimaliseren.

Beheersysteem

De website is gemaakt met het Content Management Systeem WordPress, waardoor de gebruiker zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen aan de website zonder tussenkomst van dure techneuten. De website bevat onder andere een nieuwsblog, fotoalbum, veelgestelde vragen module, reserveringsmogelijkheid en video-/fotoslider.

Naast de website verzorgen wij ook de hosting van de website en e-mail.

Resort de Arendshorst

Resort de Arendshorst is een vakantieresort nabij Ommen, gelegen aan de vecht, met diverse accommodaties en een camping, zeer geschikt voor een wandel, fiets- of visvakantie.

Je kunt de website bekijken op arendshorst.nl

resort de arendshorst ommen wordpress website