Wij hebben voor Custom Cruisers een gloednieuwe WordPress website met WooCommerce webshop gebouwd. Deze webshop is uniek, omdat de webshop meteen vanaf lancering meer dan 2000 producten bevat! De eerste bestelling is inmiddels binnen en wij hopen er nu samen met Custom Cruisers een succes van te maken!

Custom Cruisers

Custom Cruisers is een specialist op het gebied van lowriders, choppers en beach cruiser fietsen, gevestigd in Zwolle. Uniek aan Custom Cruisers is dat het bedrijf naast een werkplaats voor maatwerk fietsen, ook een community is waardoor regelmatig events zoals fietstochten worden georganiseerd. Custom Cruisers bundelt als een van de weinigen in Europa het aanbod van zowel grote als kleine fiets(onderdelen)leveranciers waardoor je in één oogopslag kunt zien wat er allemaal te krijgen is in de Europese markt voor jouw Lowrider, beach cruiser of chopper fiets. In de unieke werkplaats kan daarnaast de fiets naar wens in elkaar worden gezet.

 

WooCommerce

De webshop is gemaakt met WooCommerce, een plugin voor WordPress. Door WooCommerce te gebruiken heeft de klant zelf de mogelijkheid om de webshop te beheren en inhoud op de website aan te passen. Naast standaard webshop functionaliteit kunnen er pakbonnen en facturen worden geprint en gemaild en is er uitgebreide mail flow waardoor klanten netjes op de hoogte worden gehouden van de status van de bestelling. De webshop is inmiddels al goed gevuld met meer dan 2.000 producten. Dit had wat voeten in de aarde omdat kleinere leveranciers niet waren voorbereid op een automatiseringsslag en daar nog werk voor moesten verrichten. De webshop bevat producten van meer dan 10 merken en er lopen nog gesprekken met andere leveranciers om het assortiment te vergroten, dit zal niet de laatste keer zijn dat je van Custom Cruisers uit Zwolle hoort.

Vindbaarheid (SEO)

Uiteraard hebben we ook aandacht besteed aan de vindbaarheid. Niet alleen door een website met een goede hosting en performance, maar ook door gebruik van de juiste zoektermen en structuur. En met succes! Hierdoor wordt de nieuwe website in de eerste dagen na livegang nu al gemiddeld 20 keer meer gevonden dan de vorige website.

Wil jij ook een Woocommerce webshop?

De Woocommerce webshop van Custom Cruisers is te vinden op customcruisers.nl. Wil je zelf een Woocommerce website? Het aanbod van verschillende maatwerk oplossingen vind je hier.