De DJ Edwin Noordman uit Kampen heeft ons benaderd, zijn zelfgemaakte WordPress website heeft hem veel tijd gekost. Hij was trots op de resultaten, maar toch lukte hem het niet de puntjes op de i te zetten. De website bleef onafgemaakt online staan. Het schrijven van webteksten en het maken van een visueel aantrekkelijke website die overtuigend werkt en klanten oplevert koste hem meer moeite dan vooraf gedacht. Na een goed gesprek zijn we het eens geworden, Connect-ed Media mocht voor Edwin Noordman Licht en Geluid uit Kampen de website een flinke opfrisbeurt geven. We hebben niet alleen de visuele aspecten bekeken, maar ook de website meer gevuld met content en de indeling verbeterd.

De website heeft een fris uiterlijk gekregen, werkt op mobiele apparaten en zit vol met relevante zoekwoorden die de vindbaarheid verbeteren. Door het Content Management Systeem WordPress is de klant zelf in staat tekst of foto’s op de website aan te passen naar wens.

Wil jij ook een website laten maken? Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.