Down2School

Down2School is specialist op het gebied van begeleiding van kinderen met Down in het reguliere onderwijs. Mirte van Down2School (nabij Groningen) had al eerder met ons kennis gemaakt via Janneke Waalkens Foundation. Omdat de samenwerking met Janneke Waalkens Foundation goed verliep is er door haar besloten haar eigen website, hosting en beheer ook bij ons onder te brengen.

Hoi Edwin, Jij hebt de website voor de Janneke Waalkens Foundation gemaakt en je beheert deze. Ik ben hierover erg tevreden. Zelf werk ik ook als zzp’er. Mijn bedrijf heet down2school. Graag zou ik willen dat jij voor mij een nieuwe website maakt. Kan dit? En zo ja, op welke termijn?

Snel opgeleverd

Omdat er op korte termijn opnieuw hosting ingekocht moest worden van de oude website, is ervoor gekozen de website snel op te leveren. Mirte had haar zaken goed voorbereid, wist wat ze op de website wilde hebben en had documenten zoals tekst en foto’s al beschikbaar tijdens het eerste gesprek. Hierdoor konden we meteen aan de slag met het bouwen van de website. Na iets meer dan een week was de website af, stond de website live én heeft Down2School de mogelijkheid gehad om tussentijds feedback te geven.

WordPress website

De website is gebouwd met WordPress. Door gebruik te maken van WordPress is het gemakkelijk om zelf tekst, foto’s of andere inhoud aan te passen via het gebruiksvriendelijke beheersysteem.

De website moest kleurrijk worden zonder dat dit ten koste ging van de professionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard is de website ook mobielvriendelijk, snel en goed beveiligd.

Naast het ontwikkelen van de website verzorgen wij voor Down2School ook de hosting en het beheer van de website.

Het resultaat zie je hier: down2school.nl

WordPress website groningen down2school