Berichten

17

mrt 2019

Nieuwe WordPress website voor t’ oude melkhuys in Zutphen


Voor t’ Oude Melkhuys in Zutphen hebben wij een nieuwe WordPress website gemaakt.

De vorige website voldeed niet aan verwachtingen omdat deze was gemaakt zonder rekening te houden met zoekmachinevriendelijkheid. Omdat de techniek verouderd was hebben wij de bestaande content in een nieuw jasje gegoten. Het resultaat is een gloednieuwe WordPress website voor deze damesmode winkel in Zutphen. Met deze nieuwe website en wat tips die zij van ons hebben gekregen zijn zij klaar om gevonden te worden.

De WordPress website bevat o.a. een automatische koppeling met Instagram waardoor de winkelier / eigenaar niet op de website zelf foto’s hoeft te plaatsen, deze worden rechtstreeks van Instagram gehaald.

De website is volledig in stijl met het prachtige pand in het centrum van Zuthpen en sluit aan bij de beleving die de winkelier graag wil geven in haar winkel.

Bekijk de website op oudemelkhuys.nl

Wordpress Website Zutphen laten maken


Over de Auteur

Edwin van Halem
Edwin is eigenaar & oprichter van connect-ed media intermediair bureau

Edwin is gek op techniek en de laatste trends, Na de opleiding grafisch management heeft hij gewerkt heeft bij diverse mediabedrijven. Recent heeft hij de opleiding HBO-ICT Software Engineer afgerond aan het Windesheim in Zwolle met een specialisatie richting e-commerce.