Nieuwe WordPress website & WooCommerce webshop voor AR-Performance Zoetermeer.

Voor AR-Performance uit Zoetermeer hebben wij volledig nieuwe webshop gemaakt, de voorgaande webshop welke op het mijnwebwinkel platform draaide voldeed niet aan de verwachtingen, er was onvoldoende aanpassingsvrijheid en er moest betaald worden voor een maandelijks abonnement.

Waarom WooCommerce?

Met de nieuwe WooCommerce webshop, gebouwd op WordPress heeft AR-Performance die vrijheid wél. Zo kon het design volledig worden aangepast naar eigen wens. Ook het zoeken naar producten is gemakkelijk in WooCommerce. Doordat producten kunnen worden opgedeeld in categorieën en er gezocht kan worden door filters op bijvoorbeeld merk of fabrikant.

Naast WooCommerce kan er met de WordPress site natuurlijk ook gewoon  pagina’s en blogs worden aangemaakt. Deze vrijheid geeft de eigenaar van deze nieuwe webshop de mogelijkheid om zelf de inhoud van de website aan te passen zonder tussenkomst van een techneut.

Het grote aanbod aan plugins heeft het makkelijk gemaakt om de webshop te koppelen met betalingsprovider Mollie voor het betalen met IDEAL de webshop kan daarnaast facturen sturen, pakbonnen uitdraaien en klaarmaken voor verzending met PostNL.

Ar-Performance

AR-Performance is een specialist in tuning auto-onderdelen uit Zoetermeer. Bekijk de website op: ar-performance.nl

wordpress woocommerce webshop laten maken zwolle