Berichten

02

jan 2019

Nieuwe WordPress websites voor Coachingbedrijven te Zwolle


Via via zijn wij in aanraking gekomen met Carina van Lenteren, zij runt een coachingsbedrijf in Zwolle. Haar bestaande website was aan vervanging toe, na een bezoek aan de praktijklocatie bleek al gauw dat andere coaches, die ook op deze locatie gevestigd zijn, ook geïnteresseerd waren in een nieuwe WordPress website.  (Zinn Zwolle & AltijD38)

Na een goed gesprek is een een combinatie-prijs gemaakt en hebben wij opdracht gekregen voor drie websites inclusief hosting.

De websites zijn op zeer korte termijn ontwikkeld en opgeleverd. Daarnaast hebben wij ondersteuning geboden bij het inrichten van mailaccounts en laten zien hoe het WordPress systeem werkt.

Zinn Zwolle coaching praktijk zwolle wordpress website Altijd38 verandercoach zwolle wordpress website carina van lenteren coaching en advies wordpress website zwolle

 


Over de Auteur

Edwin van Halem
Edwin is eigenaar & oprichter van connect-ed media intermediair bureau

Edwin is gek op techniek en de laatste trends, Na de opleiding grafisch management heeft hij gewerkt heeft bij diverse mediabedrijven. Recent heeft hij de opleiding HBO-ICT Software Engineer afgerond aan het Windesheim in Zwolle met een specialisatie richting e-commerce.