Het repareren van telefoons is waar Phonkey om bekend staat, snelle reparaties maar ook het opkopen van oude telefoons en verkopen van accessoires is wat Phonkey doet. Eigenlijk alles om telefoons heen kan je bij Phonkey krijgen. Maar voorheen gebeurde dat op twee verschillende sites. Een WordPress site voor het repareren en een Woocommerce webshop voor het verkopen. Dat is vanaf nu veranderd!

De Woocommerce webshop

Het integreren van de Woocommerce webshop in de bestaande reparatie website was een klus opzich. De website had 20.000 producten en al die producten bij elkaar meer dan 70.000 afbeeldingen. Letterlijk werk aan de winkel dus. En niet zomaar een winkel, de samengevoegde website is een maatwerk WordPress webshop met alles van dien. Het toevoegen van nieuwe attributen en filtermogelijkheden zorgen voor een betere ervaring voor de bezoekers.

Maatwerk WordPress website

Naast het samenvoegen van de website is er meer uitgevoerd om de website te optimaliseren. Zo zijn er aanpassingen gedaan aan het menu om navigeren over de site makkelijker te maken. De menu structuur is ook op mobiel aangepast om gebruiksvriendelijker te zijn. Op de website zijn ook veel reparatie pagina’s te vinden. Deze komen in verschillende overzichten terug en het handmatig plaatsen hiervan is een tijdrovende klus. Dit is verholpen door pagina’s automatisch te genereren op basis van het niveau. Op deze manier komen de pagina’s automatisch terug in de diverse reparatie overzichten.

Ook een Woocommerce webshop?

De Woocommerce webshop van Phonkey is te vinden op Phonkey.nl. Wil je zelf een Woocommerce website? Het aanbod van verschillende maatwerk oplossingen vind je hier.