Giethoorn is booming, en als taxibedrijf wil je daar de vruchten van plukken, de ondernemer Giethoorn.Taxi heeft het goed begrepen en heeft ons benaderd om een WordPress website te maken.

Mobiel betalen met Alipay en WeChat Pay

Toeristen en GIethoorn zijn onafscheidelijk een groot deel van die toeristen is Chinees. Sterker nog bijna 70% van al het toerisme in giethoorn is Chinees. Giethoorn trok in 2018 nog 350.000 Chinese toeristen aan. In Giethoorn is daarom ook nu de mogelijkheid om AliPay en WeChat Pay te gebruiken. Bij Giethoorn.taxi kan er nu via deze betaaldiensten met de smartphone betaald worden. De betaaldiensten zijn zeer populair onder Chinese toeristen. Het heeft al 1 miljard gebruikers en voor de Chinezen een van de makkelijkste manieren om in het buitenland aankopen te doen.

De Nieuwe Website

Wat maakt de nieuwe website zo bijzonder? Op de website kan worden gekozen tussen de talen Engels, Chinees, Nederlands en binnenkort ook Arabisch. Dit biedt voor elke toerist de mogelijkheid om zijn weg over de website te kunnen vinden. De hele website is natuurlijk ontworpen in de stijl van andere websites van de ondernemer en het ontwerp moet bijdragen aan de vindbaarheid voor internationale toeristen en bezoekers van Giethoorn. Om het de toeristen en bezoekers van Giethoorn nog comfortabeler te maken zijn de taxi’s voorzien van Wifi en reserveren hoeft niet meer via een telefoontje, dit kan gewoon via WhatsApp.

Benieuwd naar andere websites die wij gemaakt hebben? Kijk dan hier!

WordPress website laten maken Giethoorn