De Enk in Zwolle is één van onze klanten van het eerste uur. In 2015 hebben wij voor de Enk een responsive website gemaakt. De mobielvriendelijke website was in die tijd een flinke stap vooruit.  In de tussentijd is De Enk op digitaal gebied verder doorgegroeid. O.a. op het gebied van boekingen, kassasystemen en informatievoorziening gaat steeds meer digitaal. De oude website paste niet helemaal meer bij de moderne look and feel die De Enk wou uitstralen. Zodoende hebben wij de bestaande website van De Enk een redesign gegeven binnen het bestaande WordPress programma.

User experience

De website is verbeterd met het oog op gebruisvriendelijkheid. Het moet voor de website bezoeker gemakkelijk zijn om zich te oriënteren naar het zaalverhuur aanbod.  En vervolgens een geschikte ruimte gemakkelijk kunnen selecteren en reserveren. Hiervoor is een maatwerk driestappenplan ontwikkeld die de gebruiker meeneemt in het reserveringsproces. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer reserveringen via de website gaan in plaats van telefonisch.

Aanpasbaarheid

De nieuwe website is uiteraard voorzien van een moderne blokken-bouwer waardoor er later gemakkelijk nieuwe elementen aan de website kunnen worden toegevoegd. De Enk heeft zelf de mogelijkheid om de website te beheren en nieuwsberichten of evenementen te plaatsen. Hierdoor worden kosten bespaard op website onderhoud en beheer omdat dit niet uitbesteed hoef te worden.

Vindbaarheid

De nieuwe onderliggende structuur van de WordPress website is bijgewerkt naar de laatste standaarden waardoor nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn gekomen. Zo is onder andere nu direct via Google zichtbaar wat de eerstvolgende evenementen zijn die plaatsvinden in/bij De Enk in Zwolle. De betere vindbaarheid van de website zorgt ook direct voor meer reserveringen via de website.

SEO meta in Google evenementen vindbaarheid

Nieuwe redesign van de WordPress website (2020)

Professionele website redesign De Enk Zwolle

Oude design van de WordPress website (2015)
De Enk