New Way International is een business to business groothandel op het gebied van smartphones, tablets, mobiele telefoons accessoires en consumentenelektronica. Naast de hoofdvestiging in Londen zijn recent ook vestigingen opgezet in Nederland en Duitsland.

Connect-ed Media is verantwoordelijk geweest voor de uitrol van de Nederlandse en Duitse website conform de standaard van de reeds aanwezige Engelse website.

Tijdens het proces hebben wij samengewerkt met zowel de Nederlandse als Duitse vestiging voor het bespreken van de indeling en inhoud van de website.

Deze professionele websites zijn gebouwd op het WordPress platform. Dit bewezen flexibele en krachtige website platform biedt New Way International de mogelijkheid om grip te hebben op beheer(kosten). Daarnaast stelt het WordPress systeem ze in staat snel in te kunnen spelen verandering in de markt omdat het gemakkelijk is om nieuwe content, pagina’s of designs toe te voegen aan de bestaande websites.

New Way International heeft regelmatig de behoefte om de websites bij te werken met het nieuwe assortiment of actuele aanbiedingen, wij verzorgen de uitingen op de website en dat de website blijft werken naar behoren.
Professionele internationale WordPress website voor New Way International