40% korting op WooCommerce.com

Het is SALE bij Woocommerce, op alle extenties van de gratis webshop software WooCommerce is nu 40% korting. Heb jij een webshop op WooCommerce en zit je te denken aan een uitbreiding? pak dan nu je kans en profiteer van 40% korting.

Woocommerce webshop gratis korting plugins WordPress

WooCommerce extensions zijn extra geavanceerde uitbreidingen op de standaard gratis Woocommerce webshop software. Je kunt daarbij denken aan abonnementen, maar ook het boeken of verhuur van tijdelijke producten of diensten. Het dynamisch maken van prijzen of het verbeteren van de afreken module.

Het voordeel van deze extensions is dat ze door hetzelfde bedrijf worden gemaakt als Woocommerce zelf, waardoor je ervan uit mag gaan dat de extensions netjes worden geüpdatet en ook op de lange termijn goed blijven werken met jouw webshop.

Je kunt hier de extensies bekijken: WooCommerce webshop extensies

Éen van de beste premium WordPress thema’s van 60 voor 39 dollar

Ook bij ons favoriete WordPress thema “Avada” is het Sale.

avada-wordpress-plugin-sale-black-friday

Het thema is nu beschikbaar van 60 voor 39 dollar. Met meer dan 640.000 verkochte licenties op ThemeForest is het Avada WordPress thema een van de meest verkochte premium thema’s ter wereld.

40% korting op de veelgebruikte evenementenmodule “The Events Calendar”

40% korting op een veelgebruikte evenementenmodule “The Events Calendar”  Deze WordPress plugin gebruiken wij voor veel klanten om boekingen en evenementen met ticket(betalingen) te regelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het uitbreiden of verbeteren van jouw WooCommerce webshop of WordPress website met premium plugins en thema’s?  Neem dan contact met ons op en laat je vrijblijvend adviseren

Recent door Connect-ed media gebouwde WooCommerce webshops