“Connect-ed is ontstaan toen ik 18 jaar was, tijdens tussenuren van mijn opleiding”

Hoe is Connect-ed Media ontstaan?

Vanuit mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik kon helpen bij het ontwerpen van drukwerk en logo’s. Door mijn opleiding Media Management, die ik destijds volgde, had ik al veel ervaring opgedaan met de techniek en ontwerpen.

Ik merkte dat er veel vraag was in mijn omgeving, toen kwam ik op het idee om een onderneming te starten. Zo maakte ik van mijn hobby mijn werk. In de tussenuren en de op momenten dat klasgenoten in de supermarkt werkten, zat ik achter mijn computer digitale uitingen uit te werken voor ondernemers en organisaties.

Wat ooit begon als hobby, is binnen een paar jaar uitgegroeid tot een volwaardige one-stop shop voor online uitingen van ZZP’ers en MKB’ers.

“Van winkeliers, restaurants, kappers en coaches tot aan vakantieparken, stichtingen, accountantskantoren en webwinkels”

Wat vind je het leukst aan het ondernemen?

Ik spreek veel ondernemers uit verschillende branches, ieder met eigen uitdagingen. Van winkeliers, restaurants, kappers en coaches tot aan vakantieparken, stichtingen, accountantskantoren en webwinkels. 

Het is bij elke opdracht weer een uitdaging om online uitingen te creëren die zo goed mogelijk aansluiten bij de doelstellingen van de klant.

“De telefoon gaat niet uit, want ondernemen doe je 24/7”

Hoe ziet een dag bij Connect-ed Media er uit?

Elke dag is anders. Ik neem je even mee door mijn afgelopen werkdag;

Ik start de dag met het controleren van mijn mailbox en website-monitoring om te checken of alle websites die ik beheer nog zonder fouten online staan. 

Na de eerste kop koffie bel ik een lead die een aanvraag heeft gedaan via de website. Voor deze lead mag ik een nieuwe website ontwikkelen met hosting.

In de middag heb ik een call met een bestaande klant om de voortgang en statistieken door te nemen van het SEO project om de website hoger in Google te krijgen. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat er wat details op de website moest worden aangepast. Dit heb ik tijdens de call meteen doorgevoerd. 

Tussendoor schakel ik even met een freelance marketeer die mij ondersteunt met de dagelijkse werkzaamheden. We hebben meteen een sessie ingepland om samen de doelstellingen van een grote klant door te nemen.

Aan het eind van de dag verhuis ik een .nl domeinnaam naar onze webservers en richt ik een nieuwe hosting omgeving met WordPress installatie in voor de lead die ik in de ochtend had gebeld en inmiddels klant is geworden.

Dan zit mijn dag er op. Ik sla mijn laptop dicht en ik ga een flink rondje lopen met de hond. Even de broodnodige ontspanning pakken. De telefoon gaat niet uit want ondernemen doe je 24/7.

Hoe ga je het 10-jarige bestaan van Connect-ed Media vieren?

10 jaar is een flinke mijlpaal. Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Natuurlijk gaan we dit vieren met taart en proost ik met alle mensen die de afgelopen 10 jaren betrokken zijn geweest bij Connect-ed Media. Naast dat ik het zelf ga vieren, gaan wij de vreugde ook delen met ons netwerk. Op de dag van ons 10-jarig bestaan (17 juni) komt er een winactie online. We gaan voor een willekeurige ondernemer eenmalig gratis een gloednieuwe website ontwikkelen inclusief hosting en onderhoud. Ben je benieuwd? Houd dan onze socials in de gaten!