MuscleCare is een massagepraktijk in Meppel en is al langer klant bij ons. De website van deze klant was erg verouderd, niet mobielvriendelijk en werkte niet meer naar behoren. Zowel technisch als cosmetisch was deze website toe aan een opfrisbeurt en dus hebben wij deze klant een re-design van hun huidige website geadviseerd.

Het voordeel van een re-design is dat alle inhoud van de bestaande website blijft, er komt dus feitelijk alleen een nieuwe look op. Op deze manier blijft alle content bestaan en word de structuur van de website niet helemaal verandert. Ook word er bij een re-design natuurlijk gekeken naar het bijwerken van de technische kant. Het achterliggende WordPress systeem is dan ook volledig bijgewerkt.

Wij hebben met het re-design meteen rekening gehouden met de vindbaarheid van de website in Google. Ook de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd, op de homepagina zijn nu direct alle behandelingen te zien waardoor de nieuwe site een stuk overzichtelijker is dan de oude.

Bij een re-design komt ook een nieuwe look kijken, daarom hebben wij voor deze klant een nieuwe huisstijl kleur uitgezocht die beter aansluit bij de look en feel van een massagepraktijk. 

De nieuwe website ziet er fris uit en kan er weer een poos tegen aan. Enkele weken na het live zetten van de nieuwe website zien wij al de eerste positieve resultaten van de vindbaarheid. De website wordt beter gevonden in Google en gebruikers kunnen beter hun weg vinden op de site.

Zie onderstaande foto’s voor het resultaat (bovenste foto) en de website voor het re-design (onderste foto)!

Wordpress website