WijKeuken is een initiatief waar iedereen welkom is om voor een schappelijke vergoeding gezellig samen te eten. Elke week maken zij verschillende verse gerechten in de kookstudio van Wijkcentrum de Enk. Het doel daarbij is naast een gezellige avond en gezond eten het stimuleren van sociale cohesie, het voorkomen van vereenzaming of isolement. Het verbeteren van het ‘wijkgevoel’ en empathie tussen verschillende leeftijden, afkomsten, sociale klasse, etniciteiten en geaardheid. Een mooi initiatief, des te mooier dat wij WijKeuken hebben mogen helpen met onder andere een nieuwe website.

Voor dit initiatief uit Zwolle hebben wij een WordPress website ontwikkeld. Deze gloednieuwe website bevat een door ons ontwikkeld logo, een blog module en een speciale evenementen module.

In de evenementen module kan de klant zelf zelf evenementen aanmaken, bezoekers van de website kunnen zich via deze module op de website opgeven voor dat desbetreffende evenement. Mede door deze slimme module wordt ervoor gezorgd dat het maximum aantal reserveringen niet wordt overschreden. Doordat de klant het invoeren van de nieuwe evenementen zelf in de hand heeft is de tussenkomst van een web bouwer niet meer nodig op dat vlak.

Wordpress website met evenementen module