Belangrijke mededeling: Selectieve acceptatie van aanvragen en mogelijke vertraging in reactietijd

Beste bezoekers,

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een recente ontwikkeling binnen ons bedrijf. Als gerenommeerd webdesign en marketingbureau in Zwolle hebben wij de afgelopen tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt en zijn we steeds meer in trek bij potentiële klanten. We zijn verheugd over het vertrouwen dat u in ons stelt en de interesse die u toont in onze diensten.

Om echter de hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven, hebben wij onze aanpak aangepast. We zijn selectiever geworden in het accepteren van nieuwe aanvragen en richten ons nu voornamelijk op projecten die goed bij onze expertise en kernwaarden passen. Dit stelt ons in staat om een persoonlijke benadering en maximale aandacht te bieden aan onze klanten.

We willen u erop wijzen dat deze aanpassing in onze werkwijze mogelijk kan resulteren in een langere reactietijd dan u van ons gewend bent bij het beoordelen van nieuwe aanvragen. We willen zorgvuldig elk project evalueren en de juiste beslissing nemen om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We vragen om uw begrip voor eventuele vertragingen in onze reacties.

Daarnaast willen we u eraan herinneren dat we altijd beschikbaar blijven voor calamiteiten en kleine hulpvragen op het gebied van WordPress. We begrijpen dat er zich soms urgente situaties voordoen die onmiddellijke aandacht vereisen. Voor onze bestaande klanten en dringende kwesties kunt u altijd op ons rekenen.

We worden goed gevonden en gewaardeerd door onze klanten. We streven ernaar om deze positieve trend voort te zetten en onze klanten te blijven voorzien van hoogwaardige websites, effectieve online marketing en uitstekende WordPress-oplossingen.

Wij willen u bedanken voor uw interesse in Connect-ed Media. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw digitale succes te realiseren.

Met vriendelijke groet,

Connect-ed Media – WordPress specialist, Webdesign en Marketingbureau in Zwolle