Belangrijke mededeling: Tijdelijke sluiting wegens vakantie

Beste klanten, bezoekers en andere geïnteresseerden

Wij willen u graag op de hoogte stellen van onze aankomende vakantieperiode. Vanaf 24 mei tot en met 14 juni zijn wij gesloten vanwege vakantie. Gedurende deze periode zullen wij geen reguliere werkzaamheden op het gebied van webdesign, marketing en WordPress uitvoeren. Tevens worden nieuwe aanvragen pas na deze vakantieperiode weer opgepakt. De e-mailbox wordt wel gemonitord maar niet actief gelezen en behandeld, ook zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Desondanks begrijpen wij dat er zich soms onverwachte situaties voordoen die onmiddellijke aandacht vereisen. Om die reden blijven wij beschikbaar voor bestaande klanten met calamiteiten. Mocht u een dringende kwestie hebben, zoals een website die niet (meer) werkt, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen volgens de gebruikelijke kanalen.

Wij willen u er echter op attenderen dat alle reguliere werkzaamheden en nieuwe aanvragen met betrekking tot website, marketing en WordPress pas na onze vakantieperiode weer worden opgepakt. Wij zullen uw berichten zorgvuldig beantwoorden zodra wij terug zijn en onze normale activiteiten hervatten.

Wij danken u voor uw begrip en geduld tijdens deze vakantieperiode. Ons team kijkt ernaar uit om na onze rustperiode met hernieuwde energie aan de slag te gaan en u verder te ondersteunen bij uw webdesign- en marketingbehoeften.

Met vriendelijke groet,

Edwin van Halem
Eigenaar
Connect-ed Media – Webdesign en Marketingbureau in Zwolle