Design- & drukwerk

Drukwerkmakelaar

Connect-Ed is een drukwerkmakelaar voor het MKB, en biedt maatwerk grafische oplossingen. Wij werken nauw samen met de klant, om zo de klantwens te vertalen naar een product dat binnen de (financiële) verwachting valt van de klant.

Connect-Ed is een volledig onafhankelijke drukwerkmakelaar, wij hebben geen verborgen belangen en hebben geen afspraken met leveranciers, hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

 

Efficiënt inkopen

Door een breed netwerk aan grafische leveranciers kunnen wij voor uw opdrachten, altijd de juiste drukkerij vinden. zo betaalt u niet teveel voor uw drukwerk. Kwaliteit is belangrijk, mits dit binnen uw budget valt. Wij streven ernaar de meest passende oplossing voor u te vinden. Goedkope flyers, folders, visitekaartjes of ander drukwerk kunt u bij ons laten ontwerpen & bestellen.

 

Van ontwerp tot verzending

Het ontwerpen en managen van uw media uitingen behoort tot onze werkzaamheden. Hierbij kunnen wij ook uw logo of huisstijl (laten) ontwerpen. Connect-Ed werkt met de meest geavanceerde opmaak en design software waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Wij snappen als geen ander dat u als ondernemer het liefst bezig bent met ondernemen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor full-service: “van ontwerp tot verzending”.

  • Wilt u een professionele uitstraling en bent u op zoek naar een betaalbare intermediair die voor al uw mediacommunicatie een oplossing heeft?
  • Wilt u op het gebied van drukwerk, huisstijl & promotie efficiënt inkopen?
  • Wilt u zich geen zorgen maken over talloze offertes waarvan u niet exact kunt beoordelen wat de verschillen zijn en of u wel een juiste prijs aangeboden krijgt?
  • Bent u starter of zelfstandig ondernemer en heeft u een zakenpartner nodig om al uw media-uitingen te realiseren?
  • Organiseert u een evenement en beschikt u over te weinig tijd om uw media-uitingen zelf voldoende te managen?
  • Bent u winkelier en wilt u uw aanbiedingen met meer uitstraling presenteren?
  • Wilt u uw naamsbekendheid verbeteren met behulp van de nieuwste (digitale) media?
  • Wilt u niet teveel betalen en toch uw werk professioneel laten uitvoeren?
  • Houdt u, net als wij, van direct persoonlijk contact?

 

Heeft u vaak ‘ja’ geantwoord?

Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak

Een greep uit ons portfolio