Websites

Wat is WordPress?

WordPress is het systeem (Content Management Systeem) dat wij gebruiken om onze websites te ontwerpen en beheren. Door gebruik te maken van WordPress kunnen onze websites gemakkelijk worden aangepast en beheerd. Ook is het opzetten van een WordPress website redelijk gestandaardiseerd waardoor wij websites kunnen aanbieden voor aantrekkelijke tarieven!

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Voor het maken van een website nemen wij minstens twee weken de tijd. De werkelijke duur van het maken van een website kan beïnvloed worden door meerder factoren:

  • De hoeveelheid lopende klussen bij ons, we hebben een beperkt aantal middelen en mensen, het kan voorkomen dat we volgeboekt zijn waardoor het wat langer duurt voor uw website klaar is, uiteraard informeren we u daar vooraf over.
  • Een belangrijke factor is ook uw medewerking, als u al duidelijk voor ogen heeft wat uw wensen zijn en tekst en afbeeldingen heeft om te plaatsen, kunnen wij meteen aan de slag en de website op korte termijn afmaken.
  • De Complexiteit van de website en het ontwerp.

U mag ervan uitgaan dat een website altijd binnen een maand klaar is.

Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem, ofwel CMS is een systeem waarmee de inhoud van de website wordt beheerd. Door gebruik te maken van een CMS kun je website eenvoudig aanpassen zonder technische kennis nodig te hebben. Standaard worden al onze websites met een CMS (WordPress) geleverd.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja, de website komt met een gebruiksvriendelijk beheer systeem waarin gemakkelijk pagina’s kunnen worden aangepast. Natuurlijk laten we u het systeem uitgebreid zien bij het aanschaffen van een website. Wilt u liever dat wij de aanpassingen voor u verzorgen? dat kan uiteraard ook!

Maken jullie ook webshops?

Ja, wij maken ook webshops. wij kunnen tegen relatief lage kosten een webshop realiseren. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen

Hosting

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd

Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen je domeinnaam naar onze hosting verhuizen.

Je krijgt daarna van ons nieuwe instellingen voor je e-mail. We adviseren u bij ons te hosten omdat we alleen dan veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen, als u ervoor kiest om zelf te hosten zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan uw website of hacks.

Waarom heb ik hosting nodig?

Een website moet op een plekje op het web worden opgeslagen zodat deze voor de hele wereld toegankelijk is. Zonder hosting kan uw website niet online bereikbaar zijn. Elke website heeft andere eisen, daarom hebben we verschillende hostingpakketten. Bij alle hostingpakketten zit een .NL domeinnaam (een webadres) inbegrepen.

 

Betaal ik maandelijks voor de hosting?

Nee, wij factureren de hostingkosten jaarlijks. Wij kopen onze hosting in en nemen jaarcontracten af. Er is een opzegtermijn van 1 maand.

Kan ik mijn hosting opzeggen?

Dat kan, en je kunt je domeinnaam gewoon behouden. Jaarlijkse betalingen worden niet retour gestort. Als uw uw hosting wilt opzeggen kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Zoekmachineoptimalisatie en webverkeer

Ik zie nog weinig resultaat van de zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is een proces wat even kan duren voordat je de resultaten ziet, nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd moeten de zoekmachine’s de website opnieuw beoordelen, dit kan enige tijd duren. Over het algemeen controleren zoekmachine’s website’s met veel bezoekers vaker dan kleine website’s.

Kan ik mijn website statistieken en aantallen bezoekers bekijken?

Jazeker kan dat! wij melden al onze websites aan bij Google Analytics,  Wij kunnen u hier toegang toe geven.  komt u er niet uit? wij leggen u graag uit hoe Google Analytics werkt!

Design & Drukwerk

Ik heb nog geen huisstijl en logo voor op de website, hoe nu verder?

Wij hebben grafische kennis in huis om uw huisstijl en/of logo te ontwerpen, dit verzorgen wij tegen relatief lage kosten. houdt er echter rekening mee dat dit wel invloed heeft op de levertijd van je website en/of drukwerk.

Ik heb geen foto’s voor op de website, hoe nu verder?

Wij zijn geen fotografie bureau, maar hebben wel de kennis in huis om foto’s te bewerken en te optimaliseren voor op internet. Indien u wenst de foto’s door ons te laten maken is dat zeker mogelijk, echter beschikken we niet over professionele camera’s, belichting en andere apparatuur om sublieme foto’s te maken.

We kunnen foto’s voor u nemen om uw website mee te vullen, als u daarin geïnteresseerd bent kunt u het beste even contact met ons opnemen.