Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?

WordPress is het systeem (Content Management Systeem) dat wij gebruiken om onze websites te ontwerpen en beheren. Door gebruik te maken van WordPress kunnen onze websites gemakkelijk worden aangepast en beheerd. Ook is het opzetten van een WordPress website redelijk gestandaardiseerd waardoor wij websites kunnen aanbieden voor aantrekkelijke tarieven!

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Voor het maken van een website nemen wij minstens twee weken de tijd. De werkelijke duur van het maken van een website kan beïnvloed worden door meerder factoren:

  • De hoeveelheid lopende klussen bij ons, we hebben een beperkt aantal middelen en mensen, het kan voorkomen dat we volgeboekt zijn waardoor het wat langer duurt voor uw website klaar is, uiteraard informeren we u daar vooraf over.
  • Een belangrijke factor is ook uw medewerking, als u al duidelijk voor ogen heeft wat uw wensen zijn en tekst en afbeeldingen heeft om te plaatsen, kunnen wij meteen aan de slag en de website op korte termijn afmaken.
  • De Complexiteit van de website en het ontwerp.

U mag ervan uitgaan dat een website altijd binnen een maand klaar is.

Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem, ofwel CMS is een systeem waarmee de inhoud van de website wordt beheerd. Door gebruik te maken van een CMS kun je website eenvoudig aanpassen zonder technische kennis nodig te hebben. Standaard worden al onze websites met een CMS (WordPress) geleverd.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja, de website komt met een gebruiksvriendelijk beheer systeem waarin gemakkelijk pagina’s kunnen worden aangepast. Natuurlijk laten we u het systeem uitgebreid zien bij het aanschaffen van een website. Wilt u liever dat wij de aanpassingen voor u verzorgen? dat kan uiteraard ook!

Maken jullie ook webshops?

Ja, wij maken ook webshops. wij kunnen tegen relatief lage kosten een webshop realiseren. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen