Zoekt u een SEO bureau Zwolle? wij optimaliseren uw website om meer verkeer te genereren en u beter vindbaar te maken. Je website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is de beste manier om snel meer verkeer te genereren. Door goed gevonden te worden in zoekmachines krijg je meer bezoekers op je website, dit kan leiden tot een grotere naamsbekendheid, meer aankopen of meer klanten.

Wat is SEO?

SEO betekent “Search Engine Optimization” en is in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel afgekort tot “SEO”. Het omvat het optimaliseren van een website om deze hoger te laten ranken in de organische zoekresultaten van Google.

SEO (Zoekmachine optimalisatie) vs SEA (zoekmachine adverteren)

Zoekmachine optimalisatie is anders dan zoekmachine adverteren, het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie probeer je (gratis) hoger in Google te komen door aanpassingen te doen aan je website. Google beoordeelt je website op basis van techniek, inhoud, relevantie en gebruiksvriendelijkheid. Om deze reden is het belangrijk om de juiste tekst, afbeeldingen en indeling te hebben. Daarnaast is een snelle mobielvriendelijke site belangrijk om door Google hoog geplaatst te worden.

seo bureau Zwolle organisch

Adverteren in de zoekmachine met Google Adwords

Als je wilt adverteren in de zoekmachine moet je betalen per bezoeker. Je koopt jezelf op de eerste pagina van Google door relevante advertenties te plaatsen en hoger te bieden dan de concurrent.

seo bureau Zwolle betaald adverteren

Connect-ed media intermediair bureau: SEO Bureau Zwolle

Wij hebben jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie, zoekmachineoptimalisatie is geen “magisch trucje”. Wij kunnen je duidelijk uitleggen welke stappen er ondernomen worden om beter gevonden worden.

Meten

Om zoekmachineoptimalisatie goed uit te kunnen voeren installeren we tools om metingen te verrichten, we meten uw website om te zien hoe de site presteert en op welke aspecten de site verbeterd kan worden.

Aanpassen

We voeren aanpassingen door op het gebied van content, techniek, lay-out en online-vindbaarheid.

Analyseren

De aanpassingen resulteren in ander bezoekersgedrag, zo kunnen we kijken of de aanpassingen daadwerkelijk tot meer bezoekers en een hogere positie in de zoekmachine hebben geleid.

Verbeteren

Zoekmachineoptimalisatie is een proces waarbij continue kleine stapjes moeten worden gemaakt, op basis van de metingen kan bekeken worden of de aanpassingen een positieve invloed hebben gehad, vervolgens wordt er gekeken of er nog verbeterpunten zijn.

De voordelen van Zoekmachine optimalisatie

  • Kom hoger in de resultaten van Google en andere zoekmachines
  • Krijg meer bezoekers op uw website
  • Krijg gericht relevantere bezoekers op uw website
  • Meer kans op online aankopen en/of nieuwe klanten

Waarom Zoekmachine optimalisatie door ons?

  • Google Gecertificeerd in Zoekmachineoptimalisatie en Adverteren
  • Aantoonbare kennis en resultaat
  • Geen “magisch trucje” maar duidelijk en concreet
  • We zijn de goedkoopste en beste oplossing voor starters en het MKB

Naast het verzorgen van zoekmachine optimalisatie en de online vindbaarheid van uw website kunnen we u ook helpen met het ontwikkelen en/of verbeteren van uw website. Als starter is het ideaal om uw website door ons te laten verzorgen omdat wij tijdens de realisatie van de website al rekening houden met zoekmachine optimalisatie.

Onze diensten zijn altijd maatwerk, aan de hand van uw wensen bepalen we wat ervoor nodig is om uw website beter vindbaar te maken, dit doen we altijd in overleg, er zijn dus geen onverwachtse kosten

zoekmachine optimalisatie bureau zwolle

Laat uw gegevens achter

Als u uw gegevens achterlaat bellen of mailen wij u terug voor het maken van een afspraak. In de afspraak zullen wij met een bakje koffie kennis maken en de wensen en mogelijkheden verder bespreken.