Zoekmachine adverteren beste manier om snel hoog in Google te komen zonder eerst veel content of historie te hebben opgebouwd met jouw bedrijf of website. Door hoog in Google te komen middels zoekmachine adverteren trek je snel veel bezoekers aan, dit kan leiden tot meer klanten en een hogere omzet. Wij hebben jarenlange ervaring  adverteren in Google, maak vrijblijvend een afspraak.

Wat is zoekmachine Adverteren (SEA)?

Zoekmachine Adverteren is in het Engels “Search Engine Advertising” en afgekort “SEA”. Het omvat het adverteren in de zoekmachine, Voor elke klik naar jouw website dient betaald te worden, de hoogte van dat bedrag hangt af van de concurrentie en relevantie.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is een online veilingsproces waarbij het budget voor de zoekcampagne wordt meegenomen. De hoogste bieder op een bepaald zoekwoord komt op de eerste positie in Google. Dus hoe meer je biedt, hoe hoger de kosten, maar de kans op meer klanten neemt dan ook verder toe. Wees niet bang, je hebt volledige controle over wie welke advertenties wanneer te zien krijgt. Je kan van tevoren jouw maandbudget opgeven, en je kunt zelfs de advertentiecampagnes uit zetten als je het druk hebt. Alles kun je zien in je eigen Google Ads (voorheen heette dit Google Adwords)

Het verschil tussen SEO en SEA

Zoekmachine optimalisatie is anders dan zoekmachine adverteren, het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie probeer je (gratis) hoger in Google te komen door aanpassingen te doen aan je website. Google beoordeelt je website op basis van techniek, inhoud, relevantie en gebruiksvriendelijkheid. Om deze reden is het belangrijk om de juiste tekst, afbeeldingen en indeling te hebben. Daarnaast is een snelle mobielvriendelijke site belangrijk om door Google hoog geplaatst te worden.

Zoekmachine optimalisatie bureau Zwolle organisch

Adverteren in de zoekmachine met Google Adwords

Als je wilt adverteren in de zoekmachine moet je betalen per bezoeker. Je koopt jezelf op de eerste pagina van Google door relevante advertenties te plaatsen en hoger te bieden dan de concurrent.

Zoekmachine optimalisatie bureau Zwolle betaald adverteren

Zoekmachine adverteren laten uitvoeren door connect-ed media intermediair bureau

Wij hebben jarenlange ervaring met zoekmachine adverteren, adverteren is geen “magisch trucje”. Wij kunnen je duidelijk uitleggen welke stappen er ondernomen worden om beter gevonden worden.

Meten

Om zoekmachine adverteren goed te kunnen uitvoeren installeren we tools om metingen te verrichten, We meten bijvoorbeeld inschrijven of aankopen op jouw website zodat we kunnen gaan bepalen of de investering daadwerkelijk iets oplevert.

Aanpassen

We voeren aanpassingen door aan bijvoorbeeld de landingspagina, om het conversiepercentage te verhogen, of aan de campagne om gerichter te adverteren.

Analyseren

De aanpassingen resulteren in gewijzigde statistieken, zo kunnen we kijken of de aanpassingen daadwerkelijk tot meer bezoekers en een hogere conversie hebben geleid

Verbeteren

Zoekmachine adverteren is een proces waarbij continue kleine stapjes moeten worden gemaakt, op basis van de metingen kan bekeken worden of de aanpassingen een positieve invloed hebben gehad, vervolgens wordt er gekeken of er nog verbeterpunten zijn.

De voordelen van Zoekmachine Adverteren

 • Kom hoog in de resultaten van Google en andere zoekmachines
 • Krijg meer bezoekers op jouw website
 • Krijg gericht relevantere bezoekers op je website
 • Meer kans op online aankopen en/of nieuwe klanten
 • Zelf jouw budget bepalen
 • Zelf bepalen wanneer je adverteert en aan wie, heb je het druk? dan zetten we de advertenties uit.

Waarom Zoekmachine adverteren door ons?

 • Google Gecertificeerd in Zoekmachineoptimalisatie en Adverteren
 • Aantoonbare kennis en resultaat
 • Geen “magisch trucje” maar duidelijk en concreet
 • Wij zijn transparant, je krijgt zelf inzicht in alle statistieken
 • We zijn de goedkoopste en beste oplossing voor starters en het MKB

Naast het verzorgen van zoekmachine adverteren en de online vindbaarheid van jouw website kunnen we je ook helpen met het ontwikkelen en/of verbeteren van de website. Als startend MKB’er of ZZP’er is het ideaal om je website door ons te laten verzorgen omdat wij tijdens de realisatie van de website al rekening houden met zoekmachine optimalisatie.

Onze diensten zijn altijd maatwerk, aan de hand van jouw wensen bepalen we wat ervoor nodig is om je website beter vindbaar te maken, dit doen we altijd in overleg, er zijn dus geen onverwachtse kosten

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter en dan bellen of mailen wij je terug voor het maken van een afspraak. In de afspraak zullen wij met een bakje koffie kennis maken en de wensen en mogelijkheden verder bespreken.