Goedkoop een website laten maken? Zoek niet verder! Wij maken goedkope websites vanaf 300 euro! Onze website’s zijn snel, mooi, gebruiksvriendelijk scoren hoog in Google en werken op mobiele apparaten. De website is daarnaast gemakkelijk te beheren. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Werkt op al uw apparaten

Al onze website’s zijn geschikt voor alle apparaten zoals computer, tablet en mobiel. Hierdoor zult u meer bezoekers krijgen en een professionele indruk achterlaten. Onder andere omdat meer dan de helft van de bezoekers tegenwoordig met mobiele apparaten op het internet zit. U wilt toch geen potentiële klanten links te laten liggen?

Eigen beheeromgeving

U krijgt bij uw website een beheer omgeving. Zo kunt u zelf inloggen, inhoud aanpassen of toevoegen en nog veel meer! Wilt u liever het beheer van de website uit handen geven? Uiteraard helpen wij u daar graag mee.

Hoger in Google

Al onze website’s zitten technisch goed in elkaar en zijn gebruiksvriendelijk. Hierdoor komt de website hoger in Google. Wij verzorgen bij onze websites de zoekmachineoptimalisatie voor u. Hierdoor krijg de website meer bezoekers en potentiële klanten. Standaard installeren we Google Analytics en Google search console op al onze websites zodat u inzicht heeft in de bezoekersstatistieken.

Bakje koffie

Voordat wij uw goedkope website gaan ontwikkelen maken we eerst kennis onder het genot van een kopje koffie. Wij nemen uw wensen door en stellen u vragen over uw bedrijf.  Omdat we met die informatie een website kunnen maken die goed aansluit bij uw bedrijf en doelgroep.

Goedkope website laten maken in Zwolle

 • Werkt op alle apparaten
 • Professioneel webdesign
 • De laatste technieken
 • Een fris ontwerp op basis van je huisstijl
 • Professionele Websites al vanaf 300 euro
 • Een van de goedkoopste van Zwolle!

De voordelen van een website door connect-ed

 • Persoonlijk contact
 • Transparante en duidelijke communicatie
 • Zelf de inhoud van de website aanpassen met een gemakkelijke beheer omgeving
 • Geen kleine lettertjes of verplichte onderhoudsabonnementen
 • Wij helpen u ook graag met het vullen van uw website (zoals logo’s huisstijl, foto’s en tekst)

Laat uw gegevens achter

Als u uw gegevens achterlaat bellen of mailen wij u terug voor het maken van een afspraak. In de afspraak zullen wij met een bakje koffie kennis maken en de wensen en mogelijkheden verder bespreken.

goedkope website laten maken zwolle vanaf 300 euro

Gratis WordPress Handleiding!

Wil je meer weten over WordPress? Download onze gratis WordPress handleiding en ontdek unieke tips om aan de slag te gaan met jouw website.

De handleiding is samengesteld op basis van jarenlange ervaring met het ontwikkelen en gebruiken van WordPress. De groeiende vraag naar uitleg van onze klanten heeft gezorgd voor een handleiding die continue wordt verbeterd en aangevuld.

WordPress handleiding e-book download

je bent één knop verwijderd van de WordPress handleiding. Direct na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je de WordPress handleiding in je mailbox.