Wil je jouw website aanpassen? Maak je geen zorgen! Na het lezen van deze pagina weet je precies wat erbij komt kijken en of je dat gemakkelijk zelf kan doen, of dat het toch beter is om dit door een webdesign bureau te laten doen.

Wil je jouw website aanpassen en heb je hier geen tijd voor of zin in? Dan kun je jouw website laten aanpassen. Wij kunnen je helpen met het aanpassen van jouw website, we hebben al meer dan 10 jaar ervaring met webdesign, beheer en onderhoud van websites. Wij kunnen zelfs zeer oude websites aanpassen.

Uiteraard kunnen we jouw WordPress of Joomla website wijzigen, maar ook wanneer je een lange tijd geleden een website hebt laten maken en niet precies weet met welk systeem of taal jouw website is gemaakt kunnen wij je helpen, Wij hebben ervaring met alle webtalen en kunnen ook aanpassingen doen in websites zonder beheersysteem.

Website laten aanpassen

Stappenplan voor het aanpassen van jouw website

Bepaal de wijziging die je wil doorvoeren

Waarom wil je de website aanpassen? Gaat het alleen om een tekstuele wijziging? Of vind je dat jouw website er verouderd uit ziet of erger nog, helemaal niet meer goed werkt. Wat je precies wilt wijzigen bepaalt mede ook of dat gemakkelijk kan, een stukje tekst aanpassen is makkelijker dan een volledige website redesign.

Op welk systeem draait mijn website eigenijk?

Het is belangrijk om te Achterhalen op welk websitesysteem (CMS) jouw website is gebouwd. Omdat het in sommige website systemen zoals WordPress heel makkelijk is om zelf tekst of indeling aan te passen.

Stel dat je super tevreden bent over jouw website, je hebt deze een aantal jaar geleden laten maken door een webdesigner, of misschien wel studenten, maar je weet niet meer waarin de website gemaakt is en hoe deze bewerkt kan worden. Het beste wat je dan kunt doen is achterhalen waar jouw website mee is gemaakt. 

De kans is groot dat je website draait op WordPress, of misschien wel Joomla. Door gebruik te maken van de tool BuiltWith kun je er snel achter komen waar jouw website op is gebouwd. Als hier geen duidelijk systeem uit naar voren komt dan kan het zijn dat jouw website gemaakt is zonder CMS, dat betekent dat jouw website statisch is. Je kunt in dat geval het beste even contact met ons opnemen zodat wij jou kunnen helpen met het achterhalen hoe we jouw website kunnen aanpassen.

Redesign of replatforming

Wanneer je iets minder tevreden bent over jouw website omdat deze inmiddels behoorlijk verouderd is, niet werkt op mobiele apparaten (responsive) of draait op een oud systeem zoals Joomla kan een nieuw webdesign  met behoud van de inhoud van je site (redesign) of zelfs replatforming de juiste keuze zijn. Replatforming houdt in dat je jouw website bijvoorbeeld van Joomla ombouwt naar WordPress. Wij zien de laatste jaren veel ondernemers, ZZP’ers en MKB’ers die van Joomla naar WordPress overstappen omdat dit meer bijtijds is. Daarnaast zien we ook veel replatforming van bijvoorbeeld Wix en MijnWebwinkel naar WordPress omdat ze af willen van maandelijkse abonnementen en meer vrijheid in ontwerp en uitbouwmogelijkheden.

Heb je een WordPress website?

Je kunt jouw WordPress website zelf aanpassen, maar je kunt ook jouw WordPress website laten aanpassen.

Ik wil zelf mijn WordPress website aanpassen

Het is vaak makkelijk om jouw WordPress website zelf aan te passen, WordPress is heel gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om zonder technische kennis je website aan te passen. Hierdoor heb je geen webdesigner of specialist nodig en dat scheelt weer in de portemonnee.

Hoe je een WordPress website aanpast en of je dat het beste zelf kan doen of laten doen lees je in onze gratis WordPress handleiding.

Ik wil mijn WordPress website laten aanpassen

Soms zijn wijzigingen in WordPress lastiger, zoals het aanpassen van een menu, thema, of plugin. In dat geval kan het slim zijn om een professionele webdesigner in te schakelen.  Wij kennen WordPress door en door, en kunnen als WordPress specialist al jouw wensen doorvoeren op je WordPress website.

Gratis WordPress Handleiding!

Wil je meer weten over WordPress? Download onze gratis WordPress handleiding en ontdek unieke tips om aan de slag te gaan met jouw website.

De handleiding is samengesteld op basis van jarenlange ervaring met het ontwikkelen en gebruiken van WordPress. De groeiende vraag naar uitleg van onze klanten heeft gezorgd voor een handleiding die continue wordt verbeterd en aangevuld.

De handleiding is recent bijgewerkt in 2024!

WordPress handleiding e-book download

je bent één knop verwijderd van de WordPress handleiding. Direct na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je de WordPress handleiding in je mailbox.

  Voorbeelden van website aanpassingen

  Connect-ed media bouwt en onderhoudt al meer dan 10 jaar websites. Wat we daarin het meest zijn tegengekomen aan aanpassingen, en waar we jou dus ook mee kunnen helpen is het volgende:

  • Het vervangen van een logo
  • Het mobielvriendelijk maken van je website
  • Het vervangen van het thema, de huisstijl of kleuren waardoor je website een compleet nieuw uiterlijk krijgt
  • Het veranderen van een adres na bijvoorbeeld een verhuizing
  • Het plaatsen van blogs of nieuwsartikelen
  • Het aanpassen, uploaden en beschikbaar maken van algemene voorwaarden, privacyverklaring of andere PDF bestanden.
  • Het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid zoals de leesbaarheid of navigatie(menu)
  • Een langzame website weer snel maken door performance optimalisatie
  • Extra functionaliteit toevoegen door middel van maatwerk code of door gebruik van plugins.
  • Het toevoegen van een offerte- of aanmeldingsformulier
  • Het toevoegen van een portfolio pagina of vacature pagina.
  • Het beter vindbaar maken van de website door de inhoud van de pagina, zoals tekst en afbeeldingen te veranderen. 
  • Ervoor zorgen dat een kapotte website door slecht onderhoud aan de website weer wordt gemaakt.
  • Een gehackte website weer opschonen en voorkomen dat het weer gebeurt.

  Redesign

  Wij kunnen jouw WordPress, Joomla of maatwerk website een redesign geven, we geven de website van een nieuw fris webdesign.

  Responsive

  Je website responsive laten maken zodat het werkt op alle mobiele apparaten? Al onze website’s zijn responsive, dit betekent dat de website geschikt is voor zowel PC, tablet als mobiel. Hierdoor zul je meer bezoekers krijgen, en een professionelere indruk achterlaten

  Content

  De inhoud van jouw website laten aanpassen? Wij kunnen logo’s, huisstijl tekst, foto’s en andere media maken voor het vullen van je website.

  Navigatie en indeling

  De indeling of navigatie aanpassen? wij kunnen jouw complete website indeling aanpassen om het overzicht te bewaren of nieuwe onderdelen toe te voegen.

  goedkope wordpress website laten maken Zwolle

  Laat je gegevens achter

  Laat je gegevens achter en dan bellen of mailen wij je terug voor het maken van een afspraak. In de afspraak zullen wij met een bakje koffie kennis maken en de wensen en mogelijkheden verder bespreken.

   Wat kost het om je website te laten aanpassen?

   Als je maar een kleine aanpassing wil hoeft het niet veel te kosten om je website aan te passen. Maar vaak is dit wel afhankelijk van de grootte van jouw wens of het probleem. 

   Bij Connect-ed media weet je in ieder geval van tevoren precies wat je kwijt bent omdat wij offertes maken en ons daar ook aan houden. 

   Ben je benieuwd naar wat het kost om de wijzigingen in jouw website door te voeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen doornemen wat je wensen zijn en wij daar een passende prijs voor kunnen maken.

   Je zult versteld staan van de manier waarop wij werken en hoeveel we voor elkaar krijgen in een korte tijd, dit komt omdat we al 10 jaar gespecialiseerd zijn in het maken en onderhouden van websites. 

   Website zelf aanpassen of website laten aanpassen.

   Twijfel je eraan of je geld wilt besteden, heb je tijd over of niet zoveel budget? Dan kun je toch eerst zelf proberen je website aan te passen, misschien lukt dat prima! Als je een WordPress website hebt is je website zelf aanpassen erg makkelijk. Als je daar meer over wil weten dan is onze gratis WordPress handleiding super handig om door te nemen.

   Als je een statische HTML website hebt, en je wil deze aanpassen dan wordt het iets moeilijker omdat je dan waarschijnlijk te maken krijgt met HTML, CSS, PHP en FTP. Zonder technische kennis wordt het dan al gauw ingewikkeld.

   Wil je dat we je op weg helpen met het aanpassen van jouw website, maar dat jij zelf wel in-control blijft? Geen enkel probleem, ook daarvoor kun je gerust contact met ons opnemen.

   Website laten aanpassen

   • WordPress, Joomla, maar ook maatwerk en statische HTML
   • Het is mogelijk je website een compleet nieuw uiterlijk te geven
   • Content of blogs laten maken
   • Navigatie en indeling aanpassen
   • mobielvriendelijk maken van websites
   • Best beoordeelde van Zwolle en omstreken!

   Website laten aanpassen door connect-ed Media

   • Persoonlijk contact, we denken met je mee
   • Transparante en duidelijke communicatie
   • 10+ jaar Aantoonbare ervaring
   • Geen kleine lettertjes of verplichte onderhoudsabonnementen
   • Wij helpen jou ook graag met het vullen van de website (logo’s huisstijl, foto’s en tekst)

   Neem contact met ons op

   Neem gratis vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze producten en diensten.