Een website is het online gezicht van je bedrijf. Compleet onafhankelijk van wat je business is zal de website het eerste zijn waar de meeste klanten mee in contact komen. Het is dan ook belangrijk om er voor te zorgen dat wanneer je een website gaat laten maken deze aansluit bij jouw eigen uitstraling. Bij Connect-ed Media intermediair bureau helpen we om dat doel te bereiken

Website laten maken

Wanneer je een Website gaat laten maken in Zwolle zijn er veel opties. Bij Connect-ed Media staan we voor samenwerking en duidelijke communicatie. Zo voeren wij altijd een intakegesprek om jouw wensen duidelijke te krijgen. Hiermee verzorgen we een stevige basis om de website op te bouwen. We overleggen samen wat jouw ideeën zijn, en hoe we jouw doelgroep het beste enthousiast kunnen maken. Zo kan je al een volledig responsive website laten maken voor prijzen die beginnen vanaf €300,-.

Goedkope website laten maken

Bij Connect-ed Media biedt een brede keuze uit websites voor een eerlijke prijs. Zo heb je voor €600 euro al een WordPress website met een maatwerk design. Al onze websites worden gemaakt in WordPress en zijn dus makkelijk zelf te beheren. Ze worden geleverd met een handig WordPress handboek en natuurlijk wordt er samen gekeken naar hoe je je website bij kan houden. Zo heb je zelf de touwtjes in handen als het aankomt op je eigen website. Wil je toch liever iets op de website laten doen in plaats van zelf bezig gaan? Bij Connect-ed Media is dit altijd mogelijk en denken we graag met u mee.

Een website laten maken in Zwolle voor een eerlijke prijs?

Ben je enthousiast geworden, of wil je graag op gesprek komen om een beeld te krijgen van wat wij voor je kunnen betekenen? Kijk dan gerust op onze websites pagina voor meer informatie en alle prijsopgaven per pakket.

goedkope wordpress website laten maken Zwolle

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter en dan bellen of mailen wij je terug voor het maken van een afspraak. In de afspraak zullen wij met een bakje koffie kennis maken en de wensen en mogelijkheden verder bespreken.